Hva gjør vi

Komplett Bolig Rogaland er et selskap som utfører alle typer byggtjenester for hele Rogaland. Vi tilbyr tjenester fra enklere byggtjenester som terrasse, oppussing og renovering både innvendig og utvendig til oppføring av nye fritidsboliger og nybygg. Vi er en kompetent stab som gir deg topp kvalitet og service til ditt prosjekt fra planleggingsstadiet til endelig gjennomføring. Dere vil få en dedikert byggeleder som følger dere gjennom hele prosessen. Vi har gode utvalgte samarbeidspartnere i tverrfagene som vi koordinerer for dere som kunde. Sammen med oss oppnår du resultatet du drømmer om. Vi utfører:
Oppussing
Renovering
Mindre eller større fasadeendringer
Påbygg
Nybygg
Eller andre byggprosjekter Våre kjerneverdier er kvalitet, effektivitet ogærlighet. Sammen med oss skal en få resultatene en forventer og kanskje mer. Nøl ikke med å ta gjerne kontakt med oss idag for en hyggelig samtale og gjerne befaring for ditt byggeprosjekt!Kort om oss

Komplett Bolig Rogaland er et nyere etablert selskap som utfører sine tjenester over hele Rogaland med base på Forus. Vi har lang fartstid i bransjen med totalt 7 håndplukkede tømrere og byggmestere med fokus på god kvalitet effektivitet og ryddighet. 

Våre ansatte gir dere gode råd og anbefalinger underveis for hvilken løsning en bør velge. Vi vet at en byggeprosess kan til tider være tidskrevende. Derfor ønsker vi å fungere som en sparringspartner med kompetansen for hva som bør gjøres både når og hvordan for best mulig gjennomførelse. Sammen med dere skreddersyr vi et løp som passer din fremdrift mot ferdigstillelse.


Vi har samarbeid med gode tverrfaglige bedrifter som arkitekt, graveentreprenør, betongentreprenør, rørlegger, elektrikere, murere, kjøkken, solskjerming, og mer. Dette for å gjøre jobben enklere for deg som kunde.  


Samarbeidspartnere:

                 
   

Ta gjerne kontakt med oss ?

Kontakt oss